Loading...
Tarthorst 278, Wageningen
Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17.00
06-25580998

15 Jaar

Ervaring

Telescoopbewassing

Schoonmaakbedrijf Van Ommeren Uw betrouwbare partner voor professionele schoonmaakdiensten

Telescoopbewassing, ook wel bekend als telescoopglasbewassing, is een techniek die wordt gebruikt om de buitenkant van hoge gebouwen en andere moeilijk bereikbare structuren te reinigen. Het maakt gebruik van gespecialiseerde uitrusting, waaronder telescopische stelen met waterleidingen en borstels, om veilig en effectief vuil en vlekken van de ramen te verwijderen.

De voordelen van telescoopbewassing zijn talrijk. Ten eerste maakt het gebruik van telescopische stelen het mogelijk om ramen op grote hoogte te bereiken zonder dat er ladders of steigers nodig zijn. Dit vermindert niet alleen het risico op ongevallen, maar ook de kosten en de tijd die gemoeid zijn met het opzetten van dergelijke apparatuur.

Ten tweede maakt telescoopbewassing gebruik van puur water, dat wordt verwarmd en vervolgens door de telescopische steel naar de borstel wordt geleid. Dit water is gedemineraliseerd en bevat geen chemicaliƫn, waardoor het veilig is voor zowel de ramen als het milieu. Het gebruik van puur water zorgt ervoor dat het vuil op de ramen wordt opgelost en weggespoeld, zonder dat er reinigingsmiddelen nodig zijn. Bovendien laat puur water geen strepen of vlekken achter, waardoor de ramen na de bewassing glanzend en helder zijn.