Loading...
Tarthorst 278, Wageningen
Maandag - Vrijdag : 08:00 - 17.00
06-25580998

15 Jaar

Ervaring

Softwash

Schoonmaakbedrijf Van Ommeren Uw betrouwbare partner voor professionele schoonmaakdiensten

Softwash is een innovatieve methode voor het reinigen en onderhouden van oppervlakken, variërend van gebouwen en daken tot opritten en terrassen. In tegenstelling tot traditionele hogedrukspuiten, maakt softwash gebruik van speciale reinigingsoplossingen en lage druk om vuil, algen, mos en andere verontreinigingen effectief te verwijderen, zonder schade toe te brengen aan de onderliggende materialen.

De reinigingsoplossingen die worden gebruikt in het softwash-proces zijn biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Ze zijn speciaal ontworpen om grondig te reinigen en tegelijkertijd de oppervlakken te beschermen. De oplossingen dringen diep door in de poriën en scheuren van het oppervlak, waardoor alle verontreinigingen worden losgemaakt en vervolgens gemakkelijk kunnen worden weggespoeld.

Een van de grote voordelen van softwash is dat het resultaat langdurig is. Door de diepe reiniging en het verwijderen van algen en mossen, worden de oppervlakken voor langere tijd beschermd tegen nieuwe groei. Dit betekent dat het reinigen met softwash minder vaak herhaald hoeft te worden dan bij traditionele reinigingsmethoden.